heeyy

precis bakat muffins med gabbiii, baka halva smeten och åt upp halva smeten mh gott! Imorrn blir det att va hela dagen i linköping. först va med på media linjen på jb, sen drar vi till ikano huset och shoppar! Och kryckorna har jag slängt iväg och går nu på min fot igen, åh känns jätte skönt och inte gå med kryckor längre, förjäkla jobbigt. fast det gör dock lite ont ibland när jag går.. men nu ska jag fortsätta äta på min muffins. hejdå<3

Fml

Skit liv, ikväll skulle jag ha kul.. Men nä jag var tvungen att vricka foten oh åka till akuten oh ligga där ett tag! Sen gick jag halva kvällen på hugos med kryckor, skiiiit liiiv. Är så arg att jag var tvungen att klanta mig, har så jäkla ont i foten! Åh fast annars var kvällen bra hiiih :) sov gotttt för de ska jaaag ! Puss !


22 februari 2012

Gillar inte det här, har sån himla huvudvärk oh ont i halsen.. Men de hindrar mig inte från att gå ut ikväll hih. Så idag ska jag bara ligga i sängen och käka halstabletter!


Gaaah

Blir så arg bara jag ser ditt namn, har fortfarande så mycket ilska inom mig.. Har så mycke jag vill säga till dig, nej jag vill skrika till dig, ta ut min ilska på dig! Önskar jag aldrig träffat dig.
Tack för mig nu blir de film med broooshhaan!


I nerver should have let you go!

Åker upp med bror till hemmakväll och hyr en film sen köper jag en kladdkaka och tröst äter lite. Måste rulla mot bussen nu. Pussseen


sleep all day & party all night

haha nått har hänt.. typ alla mina grejer på bloggen, när man skriver inlägg har försvunnit så kan inte lägga upp bild eller nått hah.. har mysiit framför teven med mamma oh pelle ikväll. fint. melodifestivalen sög ju, han björn kan ju inte gått vidare till final, så äckligt dålig låt, fast de va ju knappt nån låt.. han snacka ju.. rullar mot sängen nu och sätter på teven och kollar på svampbob fyrkant som börjar på mtv om 10 min. hihi, imorrn ska jag sova och sova ännu mer. skönt. pusssar

i like it like that


everything happens for a reason

slappis dag i skolan typ. fick sluta 1 timme oh 30 min tidigare! drog till mathilda oh pierre efter skolan, chilla där ett tag och nu sitter jag här med en malin! och snart kommer väl amanda.
känns ju sådär as skönt med lov nu! kommer bli ett rätt så nice lov!

tänk om jag hade en liten liten apa umpa umpa

Drog till ströget efter skolan med gabbi och käka räksmörgås, mmm gott! räksmörgås är ju nått av de godaste man kan äta! Sen vid 5 var de träning. sjukt jäkla jobbigt!

!

Håller på med en historia och samhälls uppgift, men vet inte vad jag ska skriva, är helt jäkla tom i huvet, känns som om nån har plockat ut min hjärna och ersatt den med en pytte liten böna eller nåt.
gabbi kom ti skolan idag tjoooh! as nice, slipper gå runt och va forever alone.
men slapp göra provet igår, övertalade gympalärarn att göra de på fredag istället. men nu ska jag försöka få ut nått ur min hjärna. lycka till!

.

Idag vill jag inte till skolan, redovisning inför massa folk typ oh sen prov jag inte hunnit plugga till. kommer gå bra idag..
haha tycker synd om min lillebror som måste cykla till skolan i snön, men jag tror inte han har nått emot de.
nu ska jag fixa lite innan frukost.!

Glad alla hjärtans dag dåå!

Fika med mandiis på stan idag, mysigt! sen köpte jag godishjärtan ti mamma. hon är bäst!
sen vid 5 var de träning som gällde! åh känner att jag kommer ha träningsvärk imorrn tjoho.
Har väntat hela dagen oh kvällen på att få ett sms om att jag kan hämta min mobil men nä inte har jag fått de, hoppas den kommer imorrn!
nu ska jag plugga , prov imorrn..
pussar

I won't give up until its over


anywhere else but here

Var klar med matten så fick sluta 45 min tidigare. Gick hem och åt upp mina pannkakor jag gjorde igår. Nu tänkte jag ut och gå, de e ju rätt skönt ute. har ändå inget annat o göra. fast jag mår illa.. har gjort de hela dagen, tror jag åt gamlat bröd imorse, uh!


-.

Har precis haft entreprenörskap de suger, satt i 50 minuter och inte gjorde nånting. handel suger , hatar handel. håller på med nått projekt och de e förjävla tråkigt aså.
men nu är de infomartion & kommunikation som gäller sen lunch , gott, hungrig.

welcome to my life


wootwoot

blev en lång promenad med finaste tjejen lisa, blev mycke snack och drog ner ti varamon och gick på vattnet hihi. nu är jag sjukt trött i benen och hungrig så tänkte laga lite pannkakor. sen blir de nog att sätta på en film, mys! ska även snart ta och snacka lite med pappa på skype. åker nog ner till honom i sommar och hälsar på nån vecka, awesome! saknar pappa nått enormt! men nu ska jag steka lite pannkakor.

where have you been?


beställt en iphone 4 viiiit. åååh vill ha den nu! kom till mig

its gonna take me a lot to drag me away from you

tränade imorse sen stressa jag hem o duscha o fixa sen drog jag till stan och käka mat med fina brudar, är i matkoma just nu ..
kvällen bjuder på fest, finfint!
bra låt!

last saturday night totootot

lyckades få tevenskärmen att bara visa en klocka, tryckte på alla knappar men de funka inte, fast insåg sen att jag tryckte på fel kontroll..
men nu ska jag lägga mig igen, mår inte så bra. får hoppas jag mår bättre ikväll bara för då ska jag ut.
åh känns som mitt huve är typ as tjock asså åh. nu rullar jag mot sängen

9 februari

wooop 17 idag då! Föddes för ungefär 33 min sen hihih
åh har alltid velat att någon gjorde en överraskningsfest åt mig..
bara för dom är coola

-

Varför behöva gå till skolan när man mår piss av de? När man är ensam ska man väl inte behöva bli kallad saker? Fattar fortfarande inte varför det här hände mig. Väntar bara på att jag ska vakna upp ur denna mardröm. Snart går jag seriöst och gör nått jag inte borde. tar en blogg pause. hej.

nu måste jag dra vi ses väl nån dag

ÅÅH fyller på torsdag! hoppas verkligen de blir en bra dag! mina dagar på den senaste tiden har inte vart speciellt bra så får hoppas torsdag blir en aning bättre.
Matten va inställd idag woooooop , så slutade 1 h oh 15 min tidigare. inte fel alls.
gjorde nudlar när jag kom hem, åh gott.
nu ska jag fortsätta och inte göra nånting. puss

My heart was freaking out when i held you

Helgen har vart rätt bra asså.
I fredags åkte jag iväg med gabriella på fest. kände typ bara 3 pers eller nått. men de va kul ändå. Sen åkte jag förbi stan och hälsa på viktor som va på hugos. snacka en stund sen försökte jag komma in men fick inte. dåligt ju.
I lördags började jag dagen med att träna. riktigt skönt faktiskt även fast jag va dö trött. På kvällen drog jag på fest i gula huset. träffa mycke trevligt folk där. åh somna sent och vakna tidigt.. trodde jag skulle få sova länge idag. fan skulle sovit hemma.
Nu ska jag åka och käka pizza. ååh. den kommer sitta fint nu asså.

RSS 2.0