.

Gick upp klockan 9 imorse för att duscha sen gick jag till trafikskolan. mådde bra i början av kursen men mot slutet mådde jag skiit, haha får väl skylla mig själv. sen gick jag till stan och fika med malin en stund mysss. Nu tänkte jag ta min choklad oh mysa ner mig i sängen och kolla på jersey shore asbraa!

what doesnt kill you makes you stronger

kör på lite fest ikväll, och imorrn bitti drar jag mig mot magnusons trafikskola och går på handledarkursen i 3 timmar, puuh. hoppas alla får en as bra långhelg. peeeace
haah pusss

it okey not to be okey

Idag mår man ju som man förstjänar men det var en riktigt bra kväll igår. Nu har jag precis duschat och snart käka tacooos. Men nu ska jag föna håret innan maten. chaiio

some things i want to do before i die


on my mind

Sitter och har ångest och dåligt samvete..
Veckan har varit vääldigt seg.
snart är de helg, underbart skönt. får se vad som händer då. men nu ska jag ut och gå en långpromenad. peeace
färgat håret hähä

Run & Ride

haha ofta jag är uppe nu.. har lixom sovit till 12, 1 varje dag den här veckan. men tänkte snart dra mig ut och springa en sväng. Runt två tiden åker jag till stan och fikar med amanda!
På lördag åker jag till stockholm och umgås med pappa som jag inte träffat på evigheter! så vill att de ska bli lördag nu!
Men nu tänkte jag dra mig ut. chaaio
åh vill tillbaka till turiket. saknar sjukt mycket!

now your just somebody that i used to know

Nu var de längesen jag blogga ju. Har inte orkat. Men tänkte försöka ta och börja blogga lite igen.
Påsklov nu då, det är as skönt. Igår hyrde jag film med gabbi och så köpte vi chiips. gott. idag har jag pantat, hade typ 4 påsar med pant. och nu sitter jag här helt ensam igen.
Tänkte lägga mig i sängen och kolla på 90210 eller nått. börjar bli rätt seg. goddnaatt.

RSS 2.0